• info@lefcometal.gr
  • +30 2104115573,+30 2104125464

 

 
Tree

Η καθημερινή πραγματικότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχουν καταστήσει τους καταναλωτές πιο απαιτητικούς, πιο επιλεκτικούς αναφορικά με τα προϊόντα τα οποία καταναλώνουν. Οι υψηλές αυτές απαιτήσεις των καταναλωτών τόσο στην ποιότητα αλλά και στην αισθητική εμφάνιση του προϊόντος οδήγησαν τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στην επιλογή του λευκοσιδήρου ως υλικό συσκευασίας των προϊόντων τους. 

Ο λευκοσίδηρος αποτελεί από τη φύση του υλικό απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον αφού ανακυκλώνεται σε ποσοστό 100%.

Η συσκευασία λευκοσιδήρου είναι μια ακίνδυνη συσκευασία, η οποία εγγυάται την υγιεινή, ασφαλή, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα συσκευασία τροφίμων και ποτών. Επίσης, η συσκευασία λευκοσιδήρου συγκεντρώνει τις προτιμήσεις πολλών γνωστών και πολυβραβευμένων σχεδιαστών, οι οποίοι επιλέγουν το λευκοσίδηρο ως το καταλληλότερο υλικό για να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥ 

Μια συσκευασία Λευκοσιδήρου διακρίνεται για τον σχεδιασμό και την καινοτόμο λειτουργικότητά της, ενώ εγγυάται ένα υγιεινό περιβάλλον για τη διατήρηση και την προστασία του αρώματος και της γεύσης του κάθε προϊόντος, αφού είναι 100% αδιαπέραστη από το φως και τον αέρα, είναι άκαμπτη, άθραυστη και ασφαλής.

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ = ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο λευκοσίδηρος παράγεται με υπερσύγχρονες μεθόδους και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και υψηλά τεχνικά standards, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα στο προϊόν που συσκευάζεται. Η συσκευασία Λευκοσιδήρου είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη, παρέχοντας προϊόντα με υψηλή ποιότητα όσον αφορά τη διατήρηση, αλλά και τον τρόπο συσκευασίας τους.

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ = ΥΓΕΙΑ 

Οι ιδιαίτερες ιδιότητες του λευκοσιδήρου, διασφαλίζουν τη διατήρηση της αξεπέραστης ποιότητας όλων των τροφών τόσο όσο αφορά την φρεσκάδα, την γεύση αλλά και την διατήρηση του αρώματός τους. 

Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του λευκοσιδήρου συνεπάγονται τη σωστή διατήρηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων τροφίμων, καθώς είναι ένα υλικό το οποίο δεν περιέχει τοξικές ή άλλου είδους ουσίες που είναι επικίνδυνες για την υγεία, αφού είναι αδρανές και δεν αντιδρά με τα τρόφιμα. Ακόμα η στεγανότητα μιας συσκευασίας από λευκοσίδηρο δεν επιτρέπει την αλλοίωση τουπροϊόντος από επικίνδυνες βλαβερές ουσίες ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να προστατεύει το προϊόν από το φως και την υπεριώδη ακτινοβολία. 

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ = ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Χαρακτηριστικό κάθε συσκευασίας λευκοσιδήρου είναι η απόλυτη ασφάλεια που μπορεί να παρέχει τόσο στο συσκευασμένο προϊόν όσο και στους καταναλωτές. Για το λόγο αυτό, ο λευκοσίδηρος χρησιμοποιείται για τη συσκευασία ευαίσθητων προϊόντων, όπως οι παιδικές τροφές.

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ = ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 

Ο λευκοσίδηρος είναι υλικό φιλικό προς το περιβάλλον. Λόγω των ιδιοτήτων του μπορεί, ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας, να ανακτηθεί από τα υπόλοιπα απορρίμματα, ακόμα και αν δεν έχει διαχωριστεί εξαρχής από αυτά, και να δρομολογηθεί για ανακύκλωση. 

Επίσης, ο λευκοσίδηρος ακόμα και αν αφεθεί στο περιβάλλον, με την πάροδο του χρόνου, διαβρώνεται πλήρως, αποικοδομείται και επιστρέφει στη φύση, χωρίς βλαβερές παρενέργειες. 

Η ευαισθησία της Λευκομετάλ σχετικά με το περιβάλλον, μας οδήγησε στη συστηματική συγκέντρωση οποιουδήποτε μεταλλικού υπολείμματος  κατά την διαδικασία κοπής και διαχείρισης, καθώς και τη συνεργασία με εταιρείες ανακύκλωσης ώστε να επιυγχάνεται κάθε φορά η επαναξιοποίηση αυτών. 

ΟΦΕΛΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥ

  • Ανακυκλώσιμο υλικό 100%
  • Διατηρεί όλα τα προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Τα προϊόντα διατηρούν την διατροφική τους αξία
  • Προστατέυει τα προϊόντα από τη φωτόλυση (λάδι)
  • Απαραίτητο για την ωρίμανση της φέτας
  • Αποτελέι σταθερή συσκευσία σε δύσκολες συνθήκες (δε σπάει, δεν έχει διαρροές, δεν αλλοιώνεται από επιθετικά υλικά)
  • Ιδιαίτερα στιβαρό υλικό ιδανικό ακόμα και για φιαλίδια υγραερίου. 
 C5E0355 new1
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image